#1 Vodica za ispiranje usta – Clinisept+

Vodica za ispiranje usta CLINISEPT+

Vodica za ispiranje usta Clinisept+ čisti, osvježava i štiti od štetnih bakterija koje uzrokuju bolesti desni i karijes, ali bez izazivanja osjećaja pečenja i nadraženosti.

 

Vodica za ispiranje usta Clinisept+ Mouthwash

Vodica za ispiranje usta Clinisept+ pruža visoku razinu čistoće i zaštite, ali bez upotrebe snažnih kemikalija. Clinisept+ pruža idealne uvjete za oporavak desni i njegu osjetljivih zubi.

Vodica za ispiranje usta Clinisept je sredstvo za čišćenje usta i održavanje oralne higijene koje osigurava profesionalnu razinu zaštite od mikroorganizama te sprječava štetan utjecaj bakterija koje uzrokuju bolesti desnih, ali bez izazivanja osjećaja pečenja i nadraženosti.

Tehnologija koja se krije iza vodice za ispiranje usta Clinisept+ predstavlja veliki iskorak u području oralne higijene. Za razliku od kemijskog sastava tradicionalnih vodica za ispiranje usta, Clinisept+ nudi optimalan spoj učinkovitog čišćenja i cjelovite njege usne šupljine, što ga čini idealnim sredstvom za osobe s osjetljivim zubima ili desnima.

Vodica za ispiranje usta Clinisept+ Mouthwash

Zubari i liječnici preporučuju vodicu za ispiranje usta CLINISEPT+ za profesionalnu razinu oralne higijene.

Optimalan spoj učinkovitog antibakterijskog djelovanja i cjelovite njege usne šupljine.

  • Ne sadrži klorheksidin, alkohol, bojila i pojačivače okusa
  • Ne nadražuje zube i desni
  • Ne ostavlja mrlje
  • Neutralne pH-vrijednosti
  • Hipoalergen, nema citotoksično djelovanje

 

Clinisept+ vodica za ispiranje usta

Vodica za ispiranje usta Clinisept+  – prekretnica u oralnoj higijeni

Revolucionarna

Čisti, umiruje i ublažava bol osjetljivih zubi, desni i usne šupljine bez upotrebe snažnih kemikalija poput klorheksidina.

teeth protection

Učinkovito čisti

Clinisept+ temeljito čisti usnu šupljinu, a njegova antibakterijska svojstva uklanjaju neugodne mirise, čineći usta čistima i zdravima.

tooth

Nježna

Vodica za ispiranje usta Clinisept+ je nježna, ima neutralnu pH- vrijednost i nema citotoksično djelovanje. Čisti i osvježava usta bez izazivanja osjećaja pečenja ili nadraženosti.

osmijeh

Upute za uporabu vodice za ispiranje usta Clinisept+

Vodicu za ispiranje usta Clinisept+ koristite u skladu s uputama zubara. Za održavanje svakodnevne oralne higijene, Clinisept+ primjenjujte jednom ili dvaput dnevno.

Izmjerite 15 ml vodice za ispiranje usta Clinisept+ i temeljito ispirite usta, zube i desni 30 sekundi, a zatim ispljunite tekućinu.

Ukoliko ju koristite prije spavanja, upotrijebite ju prije pranja zubi kako se fluor iz paste za zube ne bi isprao. Ne gutajte tekućinu i ne ispirite vodom.

Proizvod se ne preporučuje djeci, stoga ga držite od dohvata djece.

Upozorenje:

Uvijek pažljivo pratite upute. Samo jedna osoba smije koristiti proizvod. Nemojte razrjeđivati, gutati ili ispijati tekućinu izravno iz boce. Uvijek koristite mjericu. Potrošiti unutar 3 mjeseca nakon otvaranja. Za dodatna pitanja, obratite se svom zubaru ili liječniku.

Čuvajte na temperaturi ispod 28°C.

Ne prelijevajte tekućinu u druge boce.

Proizvedeno u EU.