Biorevitalizacija je novi trend u prirodnom pomlađivanju lica, koji potiče sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Time se usporava proces starenja kože te popravljaju znakovi oštećenja i starenja kože, a koža izgleda biološki mlađe, zdravije, blistavije u odnosu na stvarnu kronološku dob.

Talijanska kompanija Linerase razvila je liniju Linerase za biorevitalizaciju i prirodno pomlađivanje kože koja je kako u europskim tako i u hrvatskim stručnim medicinskim krugovima prepoznata te nagrađivana u kategoriji proizvoda za prirodno pomlađivanje i biorevitalizaciju kože.

Linerase Hydro biorevitalizacijska otopina za regeneraciju kože idealan je proizvod za obnavljanje izvanstaničnog matriksa kože te za stvaranje odgovarajućih uvjeta za pravilno funkcioniranje fibroblasta – stanica vezivnog tkiva zaduženih za prirodnu sintezu kolagena u koži.
Ovaj je proizvod namijenjen injekcijskoj aplikaciji, pri čemu se neumrežena hijaluronska kiselina niske molekularne mase u kombinaciji s aminokiselinama i peptidima kolagena injicira u više točaka po cijelom licu.

Upravo je regeneracija izvanstaničnog matriksa glavni preduvjet pomlađivanja i biorevitalizacije kože – jer stvara uvjete u kojima naše stanice neometano funkcioniraju, aktivira samoregeneraciju kože i usporava cjelokupni proces starenja. Osim biorevitalizacijske otopine Linerase Hydro, još se jedan tretman ističe iznimnim djelovanjem na kvalitetu, mladolikost i izgled kože – Injectable Collagen formula, koja istodobno djeluje na ubrzano regeneriranje foto i krono-oštećenja kože, kao i općenito regeneraciju i biorevitalizaciju svih slojeva kože.

Linerase Collagen dokazano djeluje na brže zacjeljivanje ozljeda kože (ožiljci, strije, akne) te smanjuje izraženost ožiljaka i drugih nepravilnosti na koži. Kolagenski prah u suspenziji fiziološke otopine aplicira se injekcijski u ciljana područja, pri čemu molekula kolagena prolazi proces hidrolize te stvara aminokiseline i tripeptide koji zajedno djeluju poput faktora rasta na fibroblaste i dovode do sinteze prirodnog kolagena što rezultira mlađim izgledom zbog elastičnije, zategnutije, deblje, sjajnije i bolje hidrirane kože.

Kolagen je u području tijela iznimno učinkovit i u tretiranju celulita i strija jer poboljšava teksturu kože, potiče sintezu novog kolagena i općenito poboljšava kvalitetu slojeva kože. Izvrsne rezultate pokazuje i u smanjenju vidljivosti strija i ožiljaka, no njegova učinkovitost u borbi protiv celulita čini ga doista posebnim. Istraživanja su pokazala nedvojbenu učinkovitost kolagena za injektiranje u tretmanima celulita te je potražnja za ovim tretmanima iznimna upravo zbog fascinantnih rezultata.

Ako pak spadate među one koji se pouzdaju isključivo u preparate za kućnu upotrebu, Linerase se posvetio istraživanjima i razvoju upravo takvih iznimno učinkovitih proizvoda za kućnu njegu u obliku: regenerativne kreme s kolagenom i hijaluronom, antioksidativne kreme s hijaluronom i antioksidansima te seruma s kolagenom, hijaluronom i retinolom koji će dati  u potpunosti efekt obnovljene, popunjene i dubinski regenerirane kože.

 Linerase Skin regeneration system predstavlja jednu od najuzbudljivijih inovacija u području dermokozmetike – riječ je o liniji proizvoda koji u punom smislu riječi spajaju vrhunsku kozmetiku za kućnu njegu i samim tim produžuju učinak nakon tretmana estetske medicine. Linerase Skin Regeneration System temelji se na principu da na kožu trebamo djelovati u svim slojevima – u dermisu, najdubljem sloju kože kao i u u epidermisu, gornjem sloju koji štiti kožu od gubitka vlage i propušta aktivne sastojke u dublje slijeve kože. Kako bi taj cilj postao dostižan, kreiran je Linerase Skin Regeneration System, koji pacijentima omogućava sinergijsko djelovanje na kožu, kombinirajući tretmane u ordinaciji estetske medicine i kućnu njegu.

Biorevitalizacija – novi trend u prirodnom pomlađivanju lica

Retinol, vitamin C, polipeptidi, faktori rasta – lista sastojaka u nevjerojatnoj Linerase Peel Off maski smatra se prvim korakom Linerase procedure, a bazira se na retinolu koji modulira proizvodnju keratinocita, vitaminu C sa snažnim antioksidativnim djelovanjem, polipeptidima koji otpuštaju faktore rasta, kolagenu, hijaluronskoj kiselini i drugim izvanrednim sastojcima. Zahvaljujući ovakvom vrhunskom sastavu, Peel Off maska omogućava iznimno dubinsko čišćenje kože i uklanjanje keratiniziranog sloja epidermisa – što omogućuje dublju hidraciju, lakše prodiranje aktivnih sastojaka i zaglađivanje kože, ali i najvažnije od svega – bolje funkcioniranje sastojaka u sljedećim koracima Linerase terapije, vrhunskim injektibilnim biorevitalizacijskim proizvodima Collagen i Hydro.

Kad je pak alternativa estetskim tretmanima u pitanju, kvalitetna rutina njege lica nezamjenjiv je faktor u prevenciji znakova starenja. Ne postoji dermatolog ili estetski liječnik u svijetu koji ne priznaje važnost kućne njege specijaliziranim proizvodima, posebno kad je u pitanju produljeno trajanje rezultata estetskih tretmana.

Linerase Regenerative Anti-Aging Cream savršen je primjer proizvoda namijenjenog odražavanju rezultata anti-ageing postupaka, a cilj joj je pružiti licu kontinuirani efekt regeneracije, poštujući sve principe kozmeceutika u topikalnoj primjeni. Ovaj se proizvod bazira na kolagenu koji osigurava poboljšanu teksturu kože i efekt zatezanja, hijaluronskoj kiselini, resveratrolu, glutationu, dok se Silibinin dobiven iz biljke sikavice na koži ponaša poput retinola. Također, u sastavu ove inovativne kreme nalazi se i vitamin F te pantenol, koji u sinergiji daju iznimno umirujuć učinak na gornji sloj kože te poboljšavaju funkciju kožne barijere.

Vrhunska linija proizvoda Linerase napokon je dostupna i u Hrvatskoj, a za detalje se raspitajte putem info@medline.hr, na web-stranici uvoznika i distributera – tvrtke Med-line te putem webshopa.

Dr. Maria Škornjak
Med-Line
www.med-line.eu/webshop
info@medline.hr
dr.maria.skornjak@gmail.com

Foto: Youngoldman/iStock/Getty Images Plus, PR

Leave a reply

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu