O nama

MED-LINE d.o.o.

Naziv nositelja dozvole: MED- LINE d.o.o.
Sjedište: 1000 Zagreb, Croatia - EU

Veleprodaja medicinskih proizvoda
Vrsta dozvole: Očevidnik veleprodaja medicinskih proizvoda
Klasa zaprimanja UP/I-530-01/16-04/40
Ur. broj rješenja 381-13-07/183-16-02
Prodajno mjesto / Mjesto proizvodnje: PHOENIX Farmacija d.o.o.

Tvrtka Med-Line d.o.o.

sa sjedištem u Zagrebu ekskluzivni je distributer i zastupnik vodećih svjetskih brendova za estetsku medicinu, estetsku kirurgiju i kozmetologiju:

GC Aesthetics poznat po silikonskim grudnim implantatima;

GC Aesthetics koji predstavljaju vodeći, siguran, klinički ispitan, pouzdan i dugi niz godina poznat brend u svijetu grudnih implantata, kako u Europi tako i diljem svijeta. Ovaj provjeren i pouzdan brend odolijeva svim rigoroznim kliničkim istraživanjima i provjerama regulatornih agencija zbog čega GC Aesthetics grudni implantati predstavljaju sigurnog i pouzdanog partnera estetskim kirurzima diljem svijeta. Osim grudnih implantata, riječ je i o implantatima za druge dijelove tijela: testikularni implantati, implantati potkoljenica, brade, obraza itd;

Nagor silikonske implantate porijeklom iz Velike Britanije, koji takoder čine dio velike GC Aesthetics korporacije;

MCCM medical cosmetisc člji su kvaliteta i slogan “The Spirit of Beauty” osvojili više od 80 zemalja svijeta, duže od 30 godina kroz paletu wellness i spa programa prisutnih u vodećim i luksuznim svjetskim destinacijama, kao i kroz paletu mezoterapije, visokokvalitetnih kemijskih pilinga, kozmetike za sve tipove kože te pripremu kože prije i njegu nakon estetskih tretmana (posebnno je potrebno naglasiti kako je MCCM Medical Cosmetics proizvođač medical i professional aparata nezaobilaznih u svijetu estetske medicine i kozmetologije, poput intelgent Radiofrekvencije, Kavitacije, Limfne drenaže, microneedling sustava te sustava za mezoterapiju bez igle);

LOVE CosMedical, čiji je direktor Prof. Roberto Amore, estetski kirurg, razvio posebne formulacije za topljenje masnog tkiva, oblikovanje lica i tijela (DesoBody, DesoFace) bez kirurškog noža kao i revolucionarnu Profound formulaciju za duboku biorevitalizaciju kože lica.

Osim navedenih vodećih svjetskih poznatih brendova u svijetu estetske medicine, tvrtka Med-Line d.o.o., zastupnik je i američke kompanije Veronique Design, proizvođača, kompresivnih profesionalnih steznika za sve dijelove tijela, neophodno potrebnih pacijentima nakon kirurških zahvata ugradnje grudnih ili drugih implantata, nakon liposukcije, operacija vena i sl. kirurških zahvata. S ponosom ističemo kako je tvrtka Med-Line na listu svojih partnera nedavno dodala i kompaniju TauMed iz Rima. koja uz brojne proizvode za područje estetske medicine i kirurgije u svojoj ponudi ima i mezoniti za lifting lica kao i medicinski plazma pen uređaj, te Carbomed CO2 uređaj.

Tvrtka Med-Line d.o.o., koju vodi direktorica, doktorica medicine Maria Škornjak, MD, MSc, univ.spec., za Vas bira samo najbolje. Za sve informacije o proizvodima te o mogućnostima edukacija za navedene proizvode u zemlji ili inozemstvu, obratite nam se s povjerenjem.

Med-Line

Tečaj €/kn: 7,53450

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu