Uvjeti plaćanja

Narudžba

Proizvode koje vidite u našoj internet trgovini možete kupiti putem Internet trgovine ili u našem prodajnom prostoru na adresi: PHOENIX Farmacija d.o.o..
Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe, e-mailom, sms porukom ili telefonski.

Kod kupovine putem Internet trgovine potrebno je popuniti  nužne podatke kupca. Pratite naputak koje će Vas voditi. Također se možete registrirati kao korisnik, tako da tako da će Vam ubuduće za kupovinu trebati samo Vaše korisničko ime i zaporka koje ste sami izabrali. Nakon što zaprimimo Vašu narudžbu dobit ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini s specifikacijom naručenog. Nakon primitka uplate paket ide u slanje.
Ako se ne želite registrirati kupnju možete napraviti i kao gost. U tome slučaju  prije slanja narudžbe morati ispuniti formular sa adresom i Vašim podacima.

Svi proizvodi naručeni radnim danom do 15.00 h se šalje istog dana, a ostala idući radni dan . Proizvod se šalje dostavnom službom o Vašem trošku.
Ako Vas dostavljač ne zatekne na adresi ostavit će vam obavijest o pošiljci koju možete podići u roku od 5 radnih dana.
Molimo kontrolirajte Vašeg dostavljača da se ne bi dogodilo da se paket vrati pošiljatelju.

Plaćanje web trgovinom

  • Uplatom na naš račun općom uplatnicom / bankovnom transakcijom

Kod odabira ovog načina plaćanja, Naručitelju će na email koji je naveo kod predaje narudžbe stići e-mail s podacima za uplatu.
Obvezatno treba navesti na koju narudžbu se odnosi plaćanje kako bi se narudžba mogla povezati s uplatom.

– U cijenu naručenih proizvoda nije uračunata cijena troškova  isporuke i poštarine. Trošak slanja naručenih proizvoda i poštarine snosi kupac.

Sve cijene na stranici Med-Line.eu izražene su u kunama, bez PDV-a. Prilikom kupnje, u krajnji iznos cijene bit će uključen PDV.
Plaćanje i kupovina na našoj internet stranici je potpuno sigurna.

Jamstva i reklamacije

U opisu svakog proizvoda je navedeno trajanje jamstva. Ako imate problema sa proizvodima koje ne obuhvaća garancija a mislite da je to opravdano možete reklamirati i takve proizvode,mi ćemo pokušat riješiti Vaš problem. Proizvode za reklamaciju  možete poslati poštom na našu adresu uz priloženu kopiju garantnog lista i vaših kontakt podataka.
Pošiljke sa otkupnom vrijednosti ne primamo..

Rasprodana zaliha

Ako se dogodi da nekog proizvoda slučajno nema na zalihama pa je treba čekati, Naručitelj će biti na vrijeme obaviješten.

Uvjeti i odredbe

Narudžbom prihvaćate ove uvjete. U cijenu nije uračunato 25% PDV-a . Cijene su izražene u HRK.

Povrat i zamjena

Ako imate reklamaciju na kupljeni proizvod, mi ćemo Vam pružiti punu podršku.

Proizvod koji nam iz nekog razloga trebate vratiti možete poslati bilo kojim adekvatnim načinom, ali nas prethodno kontaktirajte. Povrat ili zamjenu je moguće ostvariti u roku od 14 dana ukoliko je proizvod neoštećen i u orginalnoj ambalaži. U skladu sa člankom 45. Zakona o zaštiti potrošača prihvaćamo odustajanje od narudžbe i u roku od 14 dana od dana isporuke odnosno preuzimanja. Uvjeti povrata proizvoda vezani su uz članak 8. Zakon o zaštiti potrošača (NN br. 79/07, 125/07 79/09 i 89/09 – ispravak, 133/09)

Trošak i rizik povrata idu na račun kupca. Troškove dostave morate platiti unaprijed, jer u protivnom nećemo preuzeti proizvod. Kako bismo Vam što više izašli u susret, Vaš neispravni proizvod odmah zamjenjujemo za ispravnu, a u slučaju da dotičnog proizvoda nema na skladištu, proizvod ćemo Vam dostaviti čim ponovo dođe!

Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem, djelovanjem više sile  mehanička oštećenja ili istrošenosti. Uvjeti reklamacije proizvoda vezani su uz članak 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN br.79/07. 79/09 i 89/09 – ispravak, 133/09)

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07 , 79/09) obavještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-maila-a na info@medline.hr ili pisanim putem na adresu:

Med-Line d.o,o,
Nehajska 62,
Zagreb 10000
Croatia

Na prigovore ćemo odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.

Privatnost podataka

”Med-Line d.o.o.” se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Maloljetne osobe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.
U našoj trgovini i internet trgovini nije dopuštena prodaja mlađima od 18 god!

Obveza plaćanja

U zadnjem koraku kupnje preko naše web trgovine, odnosno klikom na “NARUČITE” (POŠALJI NARUDŽBU) kupac izjavljuje da je svjestan da narudžba uključuje obvezu plaćanja (čl. 138, st. 36, NN 41/14 Zakona o zaštiti potrošača).

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu