Clinisoothe – za čišćenje i održavanje piercinga

Clinisoothe+ – Tekućina za čišćenje i održavanje piercinga

Tekućina za čišćenje i održavanje piercinga Clinisoothe ima umirujuće i opuštajuće djelovanje te ublažava bol, a istodobno pruža i antibakterijsku zaštitu. Koristi se za čišćenje kože prije piercinga i održavanje piercinga nakon zahvata. Umiruje kožu, ublažava bol i skraćuje vrijeme oporavka.

Clinisoothe - Tatto Cleanser & Aftercare

Clinisoothe je drugačiji od bilo koje druge tekućine za čišćenje piercinga. Znanstvena i dermatološka istraživanja dokazala su da upotreba tekućine Clinisoothe za čišćenje kože prije piercinga te za održavanje piercinga nakon zahvata osiguravaju savršene uvjete za optimalan oporavak kože.

Za profesionalnu upotrebu u studiju i za kućnu upotrebu

Tekućina za čišćenje i održavanje piercinga Clinisoothe preobražava iskustvo stavljanja piercinga, kako u studiju, tako i tijekom oporavka:

Kada se primjenjuje u studiju, Clinisoothe čistii umiruje kožu te ublažava bol. Na taj se način smanjuje osjećaj nelagode, a čitav proces olakšava smanjenjem upaljenosti i otekline.

Clinisoothe

Kada se koristi za održavanje piercinga, Clinisoothe održava kožu čistom i smirenom tijekom procesa zarastanja. To obično omogućava puno bržio poravak kože, zbog čega klijent može puno ranije zamijeniti piercing.

l2 min

Clinisoothe ima povoljan učinak na sve vrste piercinga, uključujući i one na dijelovima tijela koji imaju slabiji protok krvi, primjerice tragusa ili hrskavice uha, kojima obično treba dugo vremena za zarastanje. Za piercinge u ustima i na jeziku možete koristiti Clinisoothe vodicu za ispiranje za piercinge u ustima (dostupno uskoro).

Kemijski proces iza tekućine Clinisoothe

Optimalan spoj učinkovitog antibakterijskog djelovanja i cjelovite njege usne šupljine.

Tekućina za čišćenje i održavanje piercinga Clinisoothe koristi jedinstvenu tehnologiju hipoklorne otopine koja oponaša imunološki sustav tijela. Ne sadrži toksine, ima neutralnu pH-vrijednost, ne uzrokuje nadraženost, sigurna je za primjenu na ljudsku kožu i ne šteti okolišu. Clinisoothe se temelji na hipoklornom kemijskom sastavu od 99,9% čiste vode kojoj je dodana mala količina kiseline kako bi bio učinkovit za čišćenje. Clinisoothe čisti kožu slično kao što gazirana pića čiste novčiće, ali ne izaziva osjećaj pečenja i nadraženosti te ne ostavlja nikakve tragove. Ovaj pristup čišćenju kože omogućava puno kvalitetniju brigu od bilo kojeg drugog sredstva za čišćenje, ispiranje ili održavanje koje se obično koristi u procesu stvaranja piercinga. Mogućnost da se postigne tako visoka razina čistoće bez upotrebe nadražujućih ili otrovnih spojeva jest ono u čemu se krije uspjeh tekućine Clinisoothe.

Clinisoothe ima sljedeće učinke:

  • jačina i pH-vrijednost prilagođena za piercing
  • dermatološki testiran (bez testiranja na životinjama)
  • umanjuje crvenilo i upalu
  • ubrzava oporavak
  • ima antibakterijsko djelovanje

Za najbolje rezultate:

  • koristiti tijekom čitavog procesa stavljanja piercinga – od pripreme kože do održavanja piercinga nakon zahvata
  • nakon piercinga, natopite komad vate ili ubrusa u tekućinu i natapajte piercing 5-10 minuta kako biste umirili kožu i ublažili bol
  • za njegu nakon stavljanja piercinga tekućinu nanosite 2-3 dnevno po potrebi

Česta pitanja

Sadrži li Clinisoothe izbjeljivač ili klor?

Ne, Clinisoothe sadrži samo hipoklornu otopinu koja, premda joj je miris sličan kloru, ima potpuno drugačije osobine, što ju čini potpuno sigurnom za kožu, pa čak i za oči. Miris nestaje kada se otopina osuši.

Koliko je Clinisoothe siguran?

Clinisoothe je potpuno siguran za upotrebu. Dermatološki je testiran i dokazano je da čisti bez da uzrokuje nadraženost ili kemijska oštećenja kože.

Trebam li koristiti nešto drugo uz Clinisoothe?

Ne, Clinisoothe osigurava dovoljnu razinu čistoće, a njegov antibakterijski učinak sprječava infekcije.

Što još trebam znati?

Ništa…osim činjenice da će Clinisoothe izvući ono najbolje iz Vašeg piercinga i od Vas stvoriti još zadovoljnijeg korisnika!