Clinisept+

Clinisept Plus je revolucionarna tehnologija koja donosi značajne prednosti na tržištu estetike, pedijatrije i stomatologije.

Vodica za ispiranje usta Clinisept+

Vodica za ispiranje usta Clinisept+ čisti, osvježava i štiti od štetnih bakterija koje uzrokuju bolesti desni i karijes, ali bez izazivanja osjećaja pečenja i nadraženosti.

CLINISEPT Young woman rinsing mouth
layering skin care lede Clinisept

Procedure Aftercare

Sredstvo Clinisept+ Procedure Aftercare čisti, umiruje i njeguje kožu. Sadrži najnoviju tehnologiju koja se temelji na hipoklorastoj kiselini kako bi omogućilo profesionalnu razinu antimikrobne zaštite bez boli ili iritacije.

Prep & Procedure

Clinisept+ Prep & Procedure nježno je, ali visoko učinkovito sredstvo za čišćenje kože koje čisti, umiruje i njeguje kožu. Sadrži najnoviju tehnologiju koja se temelji na hipoklorastoj kiselini kako bi omogućilo brzu antimikrobnu zaštitu bez boli ili iritacije. Antimikrobna otpornost nema utjecaja na proizvod zbog njegovog jedinstvenog oksidirajućeg načina djelovanja.

clean beauty routine Clinisept+
Otopina za čišćenje i održavanje tetovaža Clinosoothe Clinisept

Clinisoothe+ Otopina za čišćenje i održavanje tetovaža

Otopina za čišćenje i održavanje tetovaža Clinisoothe ima umirujuće i opuštajuće djelovanje te ublažava bol, a istodobno pruža i antibakterijsku zaštitu. Koristi se za čišćenje kože prije početka tetoviranja, brisanje tijekom tetoviranja i održavanje tetovaže nakon tetoviranja. Umiruje kožu, ublažava bol, čini boje žarkijima i skraćuje vrijeme oporavka.

Clinisoothe+ – Tekućina za čišćenje i održavanje piercinga

Tekućina za čišćenje i održavanje piercinga Clinisoothe ima umirujuće i opuštajuće djelovanje te ublažava bol, a istodobno pruža i antibakterijsku zaštitu. Koristi se za čišćenje kože prije piercinga i održavanje piercinga nakon zahvata. Umiruje kožu, ublažava bol i skraćuje vrijeme oporavka.

Clinisept Clinisoothe+ Tekućina za čišćenje i održavanje piercinga Clinisept+

Zašto Clinisept+?

Clinisept + rezultat je dugogodišnjeg istraživanja i razvoja kako bi se proizveo sredstvo za čišćenje na koži. Sadrži hipoklornu otopinu koja omogućuje učinkovito čišćenje u djeliću snage tradicionalnih kemikalija čišćenja. Hipoklorna kiselina ima jedinstvenu metodu oksidacije koja čisti i osigurava antimikrobnu zaštitu, ali je također nježna na koži: ne šteti, iritira ili senzibilizira dermalni sloj.

Clinisept + prošao je opsežno neovisno dermatološko testiranje, što dokazuje:

  • Učinkovitost čišćenja
  • PH neutralan na koži
  • Hypoallergenic
  • Non-citotoksičnost
Clinisept+ dermatološko testiranje
dr Brill Clinisept
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu