3 Dr. Josip Zekić

Dr. med., spec. dermatovenerologije
univ. spec., PhD C.

Dr. Josip Zekić diplomirao je medicinu na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Nedugo nakon upisuje poslijediplomski specijalistički studij na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje obranom specijalističkog rada “Novi proizvodi kao dodatak prehrani sportaša: fokus na Tribulus terrestris “ pod mentorstvom prof.dr. Vladimira Trkulje stječe titulu sveučilišnog specijalista medicine rada i sporta. Uz to, na Farmaceutsko-biokemijsko fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pod mentorstvom prof.dr.sc. Dande Vladimir-Knežević stječe titulu specijalista farmacije iz područja fitoterapije i dijetoterapije obranom specijalističkog rada “Fitokemijski sastav i biološki učinci gljive Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.”. Od 2013. godine zaposlen je kao vanjski suradnik Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a 2015. godine šest mjeseci provodi u GNK Dinamo kao liječnik. Potom, 2015. godine zapošljava se kao specijalist dermatovenerologije u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. 2019. godine polaže specijalistički ispiti i stječe titulu specijalista dermatovenerologije. Osobitu zahvalnost duguje akademkinji Mirni Šitum, za izuzetnu predanost mentorstvu na doktorskom radu iz područja dermatovenerologije i edukacije tijekom specijalističkog usavršavanja te podršku u organizaciji i sudjelovanju u vanprogramskoj edukaciji u okviru Europskog dermatološkog društva i drugih nacionalnih i međunarodnih društava iz područja pedijatrijske dermatologije, dermatoskopije, trihologije, spolno prenosivih bolesti, alergologije i dermatokozmetologije.

Nakon četverogodišnjeg stjecanja iskustva u području estetske dermatologije na kongresima, radionicama i edukacijama u Italiji, Španjolskoj, Izraelu, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Hrvatskoj u području primjene hijaluronskih i hidroksiapatitnih filera, botoksa, polivalentne fotodinamske terapije, radiofrekventnog microneedlinga, plasma pena, karboksi terapije, terapije ozonom, PRP-a, terapije autolognim masnim tkivom te CO2, ErYag, 980nm, 808nm, Pico i IPL SHR lasera, dr. Zekić u ožujku 2019. godine osniva Dr. Zekić HOLISTIC CENTAR ZDRAVLJA.

Dr. Zekić HOLISTIC CENTAR ZDRAVLJA djeluje u četiri područja: dermatovenerologija, medicina sporta, anti-age i fitoterapija, pružajući svojim klijentima individualizirani pristup i širok raspon usluga u sva četiri područja. Osim toga, Dr. Zekić HOLISTIC CENTAR ZDRAVLJA klijentima omogućava tretmane korištenjem najsuvremenijih tehnologija te najpouzdanijih i najučinkovitijih preparata, uz neprekidno praćenje trendova iz područja medicine i estetike.