1  Dr. Maria Škornjak

Direktor / CEO
Dr. med., mag. forenzike, univ. spec., PhD C.

Doktorica medicine i forenzičarka Maria Škornjak diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon studija medicine upisuje i studij forenzike, smjer forenzična kemija i molekularna biologija.

Pohađala je brojne poslijediplomske edukacije iz područja preventivne, regenerativne, estetske i anti age medicine u zemlji i inozemstvu i licencirani je edukator za deset prestižnih svjetskih kompanija s područja antiage medicine, estetske medicine i medicinske kozmetologije. Područje njenog interesa je preventivna, regenerativna i anti age medicina, kao i utjecaj prehrane i fizičke aktivnosti na usporavanje procesa starenja.

Polaznik je i poslijediplomskih edukacija u organizaciji Prehrambeno-biotehnoloskog fakulteta (nutricionizam i znanost o prehrani), Kineziološkog i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta (Specijalistički poslijediplomski studij dermato-farmacije i medicinske kozmetologije) i doktorand forenzike.

Direktor je kompanije Med-Line, ekskluzivnog distributera za Medical & Cosmeceutics, GC Aesthetics, Euro Silicone, Nagor, Veronique design, Luminera derm, MCCM Medical Suisselle Cosmetics, Rimos, Taumed, Medixa te Med-Line beauty & skin care academy koja provodi edukacije u ime navedenih principala za navedene kompanije.