Reform Age O2 Boto Fluid 110 ml

63,71  (480,02 kn) + PDV

Reform Age O2 Boto Fluid

Jedinstven proizvod inovativne teksture obogaćen kisikom s efektom pomlađivanja i botoksa. Rezultat korištenja je glatka i zategnuta koža. Preporuča se za smanjenje bora lica i za revitalizaciju umorne kože od stresa.

Koncentracija peptida: 550 ppm / Kapacitet: 110 ml

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , Product ID: 7341

Opis

Reform Age O2 Boto Fluid – Jedinstven proizvod inovativne teksture obogaćen kisikom s efektom pomlađivanja i botoksa. Rezultat korištenja je glatka i zategnuta koža. Preporuča se za smanjenje bora lica, za revitalizaciju umorne kože od stresa.

Način upotrebe: nanesite tanki sloj na očišćenu kožu lica i na područje oko očiju. Pričekajte efekt “mjehurića” te umasirajte fluid do njegove potpune apsorpciju u kožu. Preporuča se svakodnevna upotreba proizvoda, ujutro i navečer.

Sastav: voda, metilperfluorizobutil eter, glicerin, hidrogenirani poliizobuten, dipropilen glikol, niacinamid, decilglukozid, kaprilni/kaprinski triglicerid, cetearil alkohol, gliceril akrilat, laureth-7, lauret-dinozil-dimetil-aminopeptid, karboksil-aminopeptid, karboksil-aminopeptid, karboksil-4-peptid Tripeptid Midi-1, acetil-heksadil-2-peptid, heksadodil-8-peptid, aksatio-heksat.

Koncentracija peptida: 550 ppm
Kapacitet: 110 ml

Proizvođač: JeuDerm Advanced medical skincare
Instagram: Med-Line Instagram

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu